Προϊόντα

Το σωστό ελαστικό MICHELIN για το καινούργιο σας όχημα

-1-

Εξασφαλίστε την καλύτερη ενεργειακή απόδοση στην αγορά!

Για την αγορά καινούργιων οχημάτων μεγάλων αποστάσεων, ζητήστε τα νέα ελαστικά MICHELIN X® LINE™ Energy ™, όλα κλάσης A όσον αφορά την αντίσταση κύλισης.

Υπολογίστε τί μπορείτε να εξοικονομήσετε με ένα καινούργιο όχημα εξοπλισμένο με MICHELIN X® LINE™ Energy ™ σε σχέση με το σημερινό σας όχημα.

1. Ποιος είναι ο σημερινός σας εξοπλισμός;

Συμπληρώστε τα τρία παραπάνω πεδία

2. Πόσα χιλιόμετρα διανύετε ανά έτος και ανά φορτηγό;

km
Συμπληρώστε μια σωστή τιμή

3. Ποια είναι η τιμή του πετρελαίου κίνησης ανά λίτρο;

€ / L
Συμπληρώστε μια σωστή τιμή

Με τα σημερινά σας ελαστικά

Με τα ελαστικά MICHELIN X® LINE™ Energy ™

A 385/55R22.5
T
A 315/70R22.5
D2
A 385/55R22.5
F

θα μπορείτε να εξοικονομείτε ετησίως: χωρίς συμβιβασμούς όσον αφορά τις υπόλοιπες επιδόσεις (πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος, θόρυβος, χιλιόμετρα, ασφάλεια…)

0από τα έξοδά σας
0 L
0 T CO2

Οι τιμές είναι μέσες τιμές με βάση την κατηγορία επισήμανσης της ΕΕ για την κατηγορία εξοικονόμησης καυσίμου σύμφωνα με τον Κανονισμό (EΚ) αρ. 1222/2009 σχετικά με τη σήμανση των ελαστικών επισώτρων αναφορικά με την εξοικονόμηση καυσίμου και άλλες ουσιώδεις παραμέτρους.

Ο υπολογιστής καυσίμων χρησιμοποιείται μόνον για λόγους ενημέρωσης. 
Τα προκύπτοντα αποτελέσματα βασίζονται σε πληροφορίες οι οποίες παρέχονται αποκλειστικά από τον τελικό χρήστη και για τις οποίες ο τελευταίος φέρει πλήρη ευθύνη. Συνεπώς, ο τελικός χρήστης αναγνωρίζει ότι η Michelin δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την ακρίβειά τους. Τα αποτελέσματα τα οποία βασίζονται σε δεδομένα που παρέχονται από τον τελικό χρήστη θα πρέπει να λαμβάνονται αποκλειστικά υπόψη ως προσομοίωση.

Τα αποτελέσματα του προσομοιωτή δεν αίρουν την ευθύνη του τελικού χρήστη όσον αφορά την προστασία και τη συντήρηση του στόλου φορτηγών του, την κατάσταση των ελαστικών του, του εξοπλισμού του ή/και των μηχανημάτων του. Ο τελικός χρήστης παραμένει υπεύθυνος για κάθε απόφαση και τις συνέπειες των αποφάσεων αυτών όσον αφορά τη διαχείριση των ελαστικών του και γενικότερα του στόλου των φορτηγών του.

Ορισμοί: 

Ποσοστό εξοικονόμησης:  Η κατανάλωση καυσίμου η οποία υπολογίζεται χρησιμοποιώντας τη διαφορά της αντίστασης κύλισης σε kg/T με βάση τον μέσο όρο kg/T της κατηγορίας ταξινόμησης των επιλεγμένων ελαστικών που πολλαπλασιάζεται επί -2, 02 L/100 km/Ikg/T.  Η διαφορά της αντίστασης κύλισης μετράται με βάση τη συνεισφορά της κάθε θέσης (7.500 kg για τον εμπρόσθιο άξονα, 11.500 για τον κινητήριο άξονα, και 21.000 για τους άξονες ρυμουλκούμενων ή 40.000 kg για ολόκληρο το σύνολο οχημάτων). 

Ετήσια εξοικονόμηση (σε Ευρώ):  Υπολογίζεται διαιρώντας τα χιλιόμετρα ανά έτος δια του 100, πολλαπλασιάζοντας επί της εξοικονόμησης του ελκυστήρα-ρυμουλκούμενο ανά λίτρο/100 χλμ., και πολλαπλασιάζοντας το αποτέλεσμα επί της τιμής του καυσίμου

Εξοικονόμηση CO2 ανά έτος:  Υπολογίζεται χρησιμοποιώντας την εξοικονόμηση του ελκυστήρα-ρυμουλκούμενο ανά λίτρο/100 χλμ., πολλαπλασιαζόμενη επί 2, 66 (Η καύση ενός λίτρου ντίζελ παράγει 2,66 κιλά CO2).

Το εμπορικό σήμα MICHELIN και η γραφική απεικόνιση του Michelin Man είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της Compagnie Générale des Etablissements Michelin, εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, με μετοχικό κεφάλαιο 363 637 008€, με έδρα στο 12, Cours Sablon, 63000 Clermont-Ferrand (FRANCE).

Το εμπορικό σήμα MICHELIN είναι εγκεκριμένο από τους περισσότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων: φορτηγά /ρυμουλκούμενα, τράκτορες/ημιρυμουλκά, λεωφορεία και πούλμαν και για όλες μας τις γκάμες ελαστικών βαρέων οχημάτων.

LA-MARQUE-MICHELIN-HOMOLOGUEE-PAR-TOUS-LES-CONSTRUCTEURS

Κατά την παραγγελία του καινούργιου σας οχήματος, μπορείτε να επιλέξετε να το εξοπλίσετε με ελαστικά MICHELIN διευκρινίζοντάς το στις επιλογές του δελτίου παραγγελίας.

Οι ειδικοί μας του τμήματος προϊόντων είναι στην υπηρεσία σας για να σας συμβουλέψουν σχετικά με τον εξοπλισμό σε ελαστικά των μελλοντικών σας οχημάτων (μέγεθος, σκάλισμα...), ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

Συνεπώς μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε μας