ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ

Η ασφαλεια σας

-1-

Η ασφάλειά σας είναι προαπαιτούμενο

Η χρήση ελαστικών που είναι κατάλληλα για το κάθε επάγγελμα, τύπο δρόμου και καιρικές συνθήκες επιτρέπει την ασφάλεια των αγαθών και των ανθρώπων. Η σωστή επιλογή των ελαστικών του φορτηγού σας είναι ουσιαστικής σημασίας για να διαφυλάξετε, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, πρόσφυση και μετάδοση κίνησης. Η επιλογή αυτή, σε συνδυασμό με τις συνθήκες χρήσης και τη συντήρηση από επαγγελματία, ενισχύουν την ασφάλεια και την ηρεμία σας.

Η ασφάλειά σας είναι προαπαιτούμενο

Η MICHELIN προτείνει μια πλήρη γκάμα ελαστικών και υπηρεσιών για τα φορτηγά ή τα λεωφορεία σας που διευκολύνουν την κινητικότητα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συνδυάζοντας πρόσφυση και αποτελεσματικότητα φρεναρίσματος για να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας: ασφάλεια των επιβατών, του φορτίου, του οχήματος, καθώς και τήρηση των προθεσμιών παράδοσης.

Η ασφάλειά σας απαιτεί προϊόντα υψηλής τεχνολογίας

MICHELIN XLINE Energy: Inspired from the real world, demonstrating in real life

MICHELIN X MultiWay 3 D: εντυπωσιακή επίδειξη φρεναρίσματος!

Η ασφάλειά σας απαιτεί προϊόντα ποιότητας

Η ποιότητα αποτελεί προτεραιότητα στη MICHELIN. Κάθε ελαστικό υπόκειται σε πολυάριθμους ελέγχους ποιότητας κατά την κατασκευή του και οι διαδικασίες μας είναι απόλυτα πανομοιότυπες σε κάθε εργοστάσιο, στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Είναι η εγγύηση ποιότητας όλων των ελαστικών MICHELIN.