Τεχνογνωσία

Οι τεχνολογίες

Βελτιστοποιημενες αρχιτεκτονικες

INFINICOIL

ΑΝΤΟΧΗ MICHELIN ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ.

Συνεχές χαλύβδινο νήμα που περιζώνει το ελαστικό, φτάνει μέχρι και 400 μέτρα μήκος και προσδίδει μεγαλύτερη σταθερότητα στο προϊόν καθόλη τη διάρκεια ζωής του. Η βελτίωση της αντοχής του ελαστικού με μεγαλύτερο δείκτη φορτίου ή σε πιο δύσκολες συνθήκες χρήσης εξασφαλίζει απόλυτη ηρεμία στον δρόμο.

POWERCOIL

ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΛΙΣΗ

Μια νέα γενιά δυνατών, ατσάλινων συρμάτων που επιτρέπει τη μείωση της μάζας του ελαστικού και προσφέρει, ταυτόχρονα, μεγαλύτερη αντοχή του σκελετού και χαμηλότερη αντίσταση στην κύλιση.

Νεα υλικα

CARBION

ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ MICHELIN, ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ

Ένα υλικό που δημιουργήθηκε από μια καινοτόμο διαδικασία ανάμιξης υπό υγρή μορφή ορισμένων συστατικών του πέλματος. Αυτό το υλικό είναι πιο ομοιογενές και αυξάνει την χιλιομετρική απόδοση του ελαστικού.

SILICION

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.

Με την ενσωμάτωση υψηλού ποσοστού πυριτίου στη σύνθεση του πέλματος, η Michelin κατάφερε να διευρύνει τα όρια της αντίστασης κύλισης ώστε να μπορείτε να εξοικονομείτε καύσιμα, χωρίς να διακυβεύετε τη μακροζωία των ελαστικών σας.

Αναγλυφα που αναδημιουργουνται

REGENION

ΠΡΟΣΦΥΣΗ MICHELIN, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ

Στοιχεία σκαλίσματος που αυτοανανεώνονται σε κάθε χιλιόμετρο, χάρη στις τεχνικές τρισδιάστατης εκτύπωσης μετάλλου, για να σας εξασφαλίζουν την απαραίτητη πρόσφυση καθόλη τη διάρκεια ζωής των ελαστικών σας και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Νέες αύλακες εμφανίζονται κατά τη διάρκεια ζωής των ελαστικών για καλύτερη κινητικότητα.

Η τεχνολογία

Ένα τσιπ αναγνώρισης με ραδιοσυχνότητα (RFID) είναι μια, έξυπνη, ασύρματη ηλεκτρονική συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό μεμονωμένων αντικειμένων σύμφωνα με ένα στάνταρ σύστημα, προκειμένου να αποθηκεύει και να μεταφέρει τα αντίστοιχα δεδομένα.  Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα scanner RIFD και το λογισμικό που είναι διαθέσιμα στην αγορά, για να παρακολουθούν τον στόλο των ελαστικών τους και να βελτιώσουν την διαχείριση των απογραφών τους.

picto-rfid-02

Η κατασκευή ενός ελαστικού MICHELIN: μια συναρπαστική ιστορία!

Τα στάδια της διαδικασίας κατασκευής ενός ελαστικού για φορτηγό: